Vintern närmar sig

Kylan har kommit, mörkret kommer allt snabbare, och nästa vecka har de lovats snö från vissa håll… så det var tur att Per ringde idag.

Här ser vi hur han plockar upp de barkade stockarna, och när han var klar trodde han att de kommer att räcka till två hela lador… eller en fin bastu?

Sen var det dags att lasta av det… och det hann bli mörkt, och kallt… och medan jag stod där och tittade tänkte jag att nej, jag ska inte börja köra lastbil… men det kan ju vara bra att ha C-kortet till en stor husbil när jag blir pensionär?

Sen hörde jag på radion att Stora Enso anklagades för maffiametoder… och om jag inte hörde fel så handlade det om eucalyptusträd? Hm, och jag funderar än idag om det försvann 300 m3 i vintras… i en finsk vit bil… och jag lär få fundera!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *