Less på världen

… och alla konstiga spekulationer… utan nyanser… ja, är det inte romer som ska förintas, så är det motorcyklar som är farliga… och i för sig, visst är det oskyddat att köra omkull…

Hörde på radion att Interpol också går ut med en europeisk varning om icke religiösa sekter som begår organiserade brott på mc (?)… hm, och vad är Interpol? http://sv.wikipedia.org/wiki/Interpol

Hm, hm… varför går inte FN ut med en varning – om det är som det låter i massmedia – att man vill varna folket om att ett krig är på gång? Eller handlar det om kontakter? Att man vill få Interpol att stärka det som polisen bl a har gått ut med i norrbottens media? Så att man kan säga att man har “rätt”…?

Kanske är det rätt, kanske är det så enkelt att någon känner en tjänsteman inom Interpol som likt Kommunalrådet Niska går ut med ett lägligt “pressmeddelande”? Svårare än så är det inte, fastän det är globalt.

Sen tycker jag att FN borde göra än mer för att tvinga fram en fred i de konfliktdrabbade områdena i världen… frysa läget… så att människorna där kan landa och lugna ner sig i några år. En människa i strid går inte att jämföra med en människa som inte är i strid…

Det gäller att försöka tänka som de tänker, men det är klart, har man själv aldrig varit i strid, så kan man ju inte visa empati åt någon som är det?

(Fel av mig, det var bara Europol som gick ut med varningen… http://www.europol.europa.eu/index.asp?page=facts_sv&language=sv )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *