Hård dag på jobbet

Poliser är värst när de släpper loss… och jag lärde mig att jag inte ska vara en het liten terrier bland lejonhundar… aj!

Det är tur att Pajalaborna visar mer respekt än de avlägsna kollegorna, för det här har aldrig hänt i verkligheten…

Många funderingar, och jag har märkt att jag är lite annorlunda…. för när jag tittat färdigt på youtube filmen från Haparanda, och analyserat det några gånger, så tycker jag att de unga nyutbildade kollegorna utan erfarenhet gjorde ett bra jobb, med facit i hand… inget blodvite… varken på dem eller ungarna!

Stolthet, det ska man kunna svälja. Frysa läget, det hade varit lösningen även mot mitt vite… http://hockey.expressen.se/elitserien/1.2154106/slagsmal-efter-derbyt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *