Raka steg

Målmedvetet… och oj så vacker utsikt!… långa fina stockar i underbara färger… mmm…

Den perfekta stigen kantades av en flock renar vars bjällra klingade fint i den tysta vindens sus – och plötsligt vek han av, böjde sig ner – och hittade skatten!

Värmen flödade ur Moder Jord och Fader vår i himmelen fångade anden i påsen… från att falla ner i den djupa offergropen… hjälp hann jag tänka… men sen satt jag där…

Som en krönt drottning med fulladdade batterier… och i morse körde jag hemmåt med nya krafter…

Symboler och ritualer… och jag funderar… varför är det okej att läsa Bibeln och tro på Jesus, men inte på en levande healer i dagens Amerika – som påstår sig ha kontakt med Abraham…
http://www.garymannion.com/

Tron kan försätta berg… och det är inte fy skam om han kan tjäna 20 000 kr i veckan på det… men lite tragiskt är det om folk börjar tro för mycket… för tro är att icke veta. Och det är mycket vi inte vet… och då är tron bra, i alla fall så länge den är individuell, även i grupp, och stannar vid den respekten.

Typ att den högra hjärnhalvan lever i en egen liten religiös värld, medan den vänstra hjärnhalvan lever i den verkliga världen där lagarna styr landet och forskningen avgör vad som är riktigt och inte. Alltså, både ock, inte antingen eller!

2 thoughts on “Raka steg”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *