Ladda batteriet

Har haft bilen på service idag, och batteriet behövde laddas… hm, tänkte jag… rädd för elektriska blixtrar och sprak även från 12 v… – men jag vågade göra det!

Med några djupa andetag, och frikoppling av hjärnans impulser, så övervinner i alla fall jag mina rädslor med logiken. Sen finns det förståss saker som logiken också sätter stopp för.

Logik och logik, men det verkar inte finnas på Länsstyrelsen… Landshövdingen bara skojade, och Niska som tog honom på orden… hm, hm, och nu är juristermas syn igen att det är Herr Kulju som är ordföranden, som förhoppningsvis ska röstas bort på lördag… efter allt tjorv han ställt till med!

“Han vill få dig att gråta, då är han nöjd” hörde jag erfarna skogsmän säga… och FUCK sade jag, det är det enda han får av mig. Men nu måste jag ladda batterierna… så att jag orkar gå igenom alla detaljplanehandlingar för att se om jag ids överklaga.

Jag sitter nämligen i en kluven sits nu när jag också har investerat i gruvan… spännande… och kom i håg att kursen är i norska kronor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *