Mandelpotatis & suovaskött

Men sen på kvällen var jag så trött så trött… att jag inte ens orkade äta glass – jäkla skiftjobb! Man blir liksom ganska slut av att vara klar i skallen mitt i natten, och köra fort trots mörker och älgatimmar. 100% konentration och spänning tar igen sig efter en sån här måltid.

Mmm, tornedalska delikatesser… renköttet har smak av naturlig eldrök från ett stenkast bort, och mandelpotatisen smakar “Tieva”. Ja, det är jorden som ger smak i potatisen har jag hört, precis som med viner och kanske även vinbärssaftenn? Mammas får i alla fall mycket beröm utomlands… (bonds barn 😉

Jaha, och då blev jag uppringd av HB journalisten som ville ha en kommentar om att jag står med bland Sverigedemokraternas röster… men det hade jag inte, däremot sade jag att en sådan röst inte fanns i säckarna hos Länsstyrelsen förra torsdagen. Vidare ville hon höra om mina tidigare uppdrag för Sossarna och Folkpartiet. Berättade att jag varit en höjdare som suttit både i KS och KS au, tills jag inte ville sätta mitt namn som justerare för ett protokoll… och sen var det kört, och jagat… men jag glömde ju säga att jag även kämpat på som revisor 2007-2009 tills jag slutligen var tvungen att “ge mig” för den övriga omgivningens bästa… för det stannar nämligen inte vid personförföljelse.

http://erixon.com/blogg/2010/06/maffiametoder-i-fackforeningsrorelsen/

Sen får vi väl i allla fall hoppas att vi inte får “den riktiga” maffian hit med tanke på närheten till nya gas- och oljefyndigheter… för att inte tala om all den mineral som här finns! Inte minst i renköttet efter att den ätit sig välmående på naturens svampar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *