Känner mig dålig

… på praktisk bondförnuftsmatematik… och satte Markku att räkna ut både kvadrat och löpmeteråtgång på panelen samt inventera tvåtumfemmor bland sexor… hm, och ännu sämre är jag på praktisk medicinsk matematik… trots logik.

Alltså, då har jag varit och mätt järnkvoten igen, och nu håller den sig precis under 50% som är gränsen för kvinnor. Och jag tror att mitt B-vitaminintag har hjälpt till, i kombination med alla blodprov jag lämnat… men, jag har alltså inte högt järn! Det är det jag inte riktigt då förstår… mycket järn, men inte högt järn… och då måste alltså något annat vara lågt?

Samma är det med de röda blodkropparna… d v s att jag ligger i procentens överkant även där, men har ändå inte högt blodvärde… hm, hm… vad är det som fattas i mitt blod för att %-talen ska sjunka? Mer serum eller vätska? Eller än mer B-proteiner?

Eller ska jag bara dra nytta av det blod- och järndopade blodet i stället? More fighting spirit…

… och ingen alkohol eller c-vitamin… http://www.naturligtomhalsa.se/parser.php?did=805:369

Och ingen Calcium D, för det kniper i buken… och aj, har typ ryggskott i ländryggen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *