Polisbiblar och ändrade rutiner

Receptionen på Pajala polisstation är öppen tisdagar och torsdagar 10.00–13.00 så att man kan hämta ut pass (inte söka), och söka vapenlicenser mm. Idag var det tisdag, så i morgon är det onsdag…

… och rösterna ska vara färdigräknade… hjälp! … tänkte jag när jag såg kollegan bläddra i tidningen…

… för det såg nästan ut som jag… och rubrikerna kommer i mina ögon “Kommunist Mona blir vågmästare och fäller S:s egna majoritet” … Oj, nu är jag nog lika spänd som Niska… och måste stretcha!

“Tänk att du står så där… och så sätter Markku in en riktig femetta… “… hm… förr hade jag gjort en anmälan om sexuella trakasserier… men numer hugger jag på noterna i stället… “har man gett sig in i leken, så får man leken tåla”.

Men en mission på arbetstid… det har jag lite svårare att köpa… http://www.allkristenpolis.se/ … eftersom poliser inte ens får ringa till fjärrskådare i tjänsten. Nå, då är det väl bara att bläddra på i Aftonbladets mjukporr också på arbetstid?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *