Sveriges demokrati

Vart är den på väg egentligen? När man inte accepterar demokratiska val… utan står utanför Riksdagshuset och demonstrerar i protest mot folkets vilja.

Jag är själv 2:a generationens invandrare eftersom mamma är född i Finland, och jag pruter på finska när jag åker till Luleå eller Stockholm… men ändå respekterar jag Sverigedemokraternas inträde i etablisemanget – eftersom de är demokratiskt valda, i Sverige, av svenskar…

Därmed inte sagt att jag tänker diskutera invandringspolitiken, varken här på bloggen, med Sverigedemokraterna eller med något annat parti… men, jag är helt övertygad om att Riksdag och Regering måste göra det!

Därför är jag lite frågande till varför Statsministern skulle vara beredd att gå över till kommunistsidan istället? För många av de som invandrar flyr väl just dessa? D v s att de är politiskt förföljda från sina hemländers regeringar och liknande.

Nej, jag tycker att vi ska låta Sverigedemokraterna visa sina kunskaper så länge de håller sig på den svenska mattan, d v s att de följer de lagar och förordningar som gäller även dem.

Om de uttrycker brottsliga rasistiska åsikter så finns ju lagföring att tillgå – och de är också individer precis som i alla andra partier. Så i stället för att nedvärdera deras åsikter och peka ut dem som syndabockar i grupp, så borde de övriga lyssna på dem och debattera emot dem i sakfrågorna i stället.

Sen får väljarna visa om de klarar 4% spärren igen om 4 år…

Så i klartext Herr Statsminister, om MP ger dig nobben – var inte rädd för SD i deras kärnfrågor. Om ni är det, då kommer alla partier att förlora på det till nästa val. Det är Batongflickans analys.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *