Makt som skapar turbulens

Gör mig förbannad… och så får man också stå där med skulden sen, fastän man hade rätt!

Härskarmetoder… och jag börjar undra om Länsstyrelsen har någon internkontroll, eller om tjänstemännen får göra som de vill? Börjar dock vara så less på alla överklagningar och anmälningar till JO och JK, att jag biter ihop i det tysta… som alla andra…

Men visst är det för djävligt att jag idag den 20 september fick ett svarsbrev som två jurister undertecknat att de skrivit den 9 september… d v s 13 dagars postgång… eller? … säger logiken att det är daterat i efterhand, när de fick “motståndarens överklagandeskrift med alla hennes bevis i sak” per fax samma kväll? För att visa att de var före…

Den lilla människan är alltid nummer två om hon försöker angripa kunniga tjänstemän som har gjort fel och försöker skydda sig själv i efterhand. Det gäller allt från doktorer till jurister, och säkert även poliser?

Men det går bara för de som tillhör “gruppen”, och då oavsett om de har gjort rätt eller fel. Sånt tycker jag är för djävligt… FAUL! – Oj vad skönt det skulle vara att höra en basketdomare i bakgrunden… som blåste av när det blir för fult spel…

FUCK! Det är klart, blir man så här arg som jag blir av den orättvisa behandlingen, så får man ju lätt stämpeln på sig att det är man som gör fel? Borde bli mer kvinnlig kanske, och börja gråta? Då skulle alla de bildade männen säkert omfamna mig, och med sin manliga beskyddarinstinkt börja angripa sina kollegor i stället för kaxiga ironiska mig?

Men nej, jag blir hellre inlåst i en kall håla…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *