Mycket blev det!

Ja, Herre Gud vad mycket vi har hunnit med idag… jag, Markku och pappa, med traktor, fyrhjuling och Cheva släp.

Alla höbollar är hemma på gården inför vintern, nytt stängsel med höstbete till Saga och fåren, som även fått nytt botten till lillstallet. Ja, och även gödselhuset är tömt inför vinterns storstallbygge…

Vi vet vad vi har att göra, och det är ju tur att jag har både min far och min kille 😉

2 thoughts on “Mycket blev det!”

  1. Om du menar den röda, så är svaret nej. Jag har inte bett ngn flytta utedasset, bara förtydligat att hon kan ju ringa och fråga om jag tycker att det är okej att den står på min fastighet. Men vem vet, det kanske var något hon och far gjort upp då när han hämtade bort det som skulle brännas? Dock inget ngn av dem nämnt, och såg också att dasset var flyttat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *