En eld i Tapuli

Satt i min halvegna värld på vägen hem… när jag trodde mig se Indianen… i en bönbedjande Sitting Bull ställning…

… så jag bromsade in, vände, och såg att han rätat ut det ena benet. Och det var ingen indian, men mer vet jag inte för han kunde inte prata med mig. Med teckenkroppsspråk sade jag dock att jag tyckte att han gjort en fin och professionell eld som luktade riktigt gott!

Mmm, och tyst undrade jag vad han tänkte göra med mossan… hm… kanske ligga och sova på den tills gruvan öppnar grindarna? Eller kan det vara någon mirakelmedicin som jag inte känner till?

Nå, medan jag funderade så visade jag bilden jag tog, och han gav ett glatt nickande till svar när jag med frågande ögon pekade mot universum…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *