Vem har stökat hos mig?

Medan jag själv springer i skogen och skriver överklaganden? 😉

Usch, usch… i morse upptäckte jag att det finska mjölkpaketet som jag lagt på diskbänken för att hälla ut “sen” när jag har mer tid… hade blivit långfil! Och knaster, knaster på golvet av all bark och löv som följt med in från gummistövlarna… ja, det är nackdelen med hösten – allt finns i sockorna när man kommer hem – eller har jag för vida skaft?

Ja, och något magiskt har hänt med brännässlorna… för nu behöver jag inte slå dem på tork åt Saga, hon äter dem stående.

Nej, nu måste jag ta mig i nacksinnet och bli lite “knapsu” – hatar att städa! Det enda som är kul är att rengöra toastolen, och det har jag alltid tyckt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *