Lite tagen

… inte på sängen 😉 … men av mitt besök hos Dr Karl… hm, jag hade två knölar i magen, och såg dem själv också tydligt på röntgen. Kändes faktiskt värmande att få hans empati i efterhand – “Du kan ha haft väldigt ont av dem i våras, för de kan ha varit inflamerade också” – tack! …i våras trodde han däremot att jag simulerade mina smärtattacker?

Nå, tur att Enigma bet mig i samma veva så att jag fick lite kraftigare antibiotika… http://sv.wikipedia.org/wiki/Bukhinneinflammation

Och huvudet… inget fel i hjärnan, inga frakturer eller blödningar, men t o m jag kunde se gropen av kofoten… Ja, som en liten krater på månen, och där ser man varför man ska använda pannan om man ska stångas!

Hög smärttröskel? Ja, vad kan jag göra åt det att det inte syns… annat än kämpa på precis som alla andra, och hoppas på det bästa. För även kindbenet såg lite infekterat ut tyckte jag… men det var utanför hans område.

Hm, och så frågade jag hur PR filmen från Pajala hade slagit ut bland doktorerna i Tyskland och Österrike, och det såg lovande ut – bra, vi behöver duktiga och fasta läkare som Herr Hardt.

Filmen… den kunde kanske Northland låna för att locka hit gruvarbetare också? Såg att de beviljats ett nytt undersökningstillstånd i Koskenkangas – Huukivägen – från Santamella och förbi Wallins kurva typ, för Er som bor här.

Så även gruvan kommer närmare…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *