Svanarna lyfter

Tittade som brukligt mot norr medan kaffebryggaren porlade i köket, och såg att fåren traskade mot storängen. En fin dimma, och ännu finare blev det när jag såg två vita stora fågalar flyga i strandbankens höstfärger. De flög ganska högt över vattnet, men samtidigt mellan trädrötterna. Alltså, jag har en himla brant strand, med flera meters fallhöjd… och jag tror att det är där ALLA konflikter och historiska händelser har sitt ursprung här i Aareavaara. Vattenfall… på gott och ont…

Nej, nu måste jag kicka i gång efter en skön natt. Funderar… hur går två svanar och Vattenfall ihop? Men min hjärna vill inte ta sig tiden mer att göra några intressanta analyser – vad har hänt? Har jag ätit för mycket B-vitamin? Hörde på radion att det var bra till viss grad, men kunde vara farligt om man tog för mycket.

Farligt är det om häxan förvinner helt… kom, kom… dkruoölm skjpoö llljkl,s,

JO! Det blir vindkraft. Yes den fungerar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *