Ju mer jag går i skogen

… i skogen, i skogen. Ju mer jag går i skogen, ju gladare jag blir. För mina träd är mina träd, och mina träd är mina träd. Ju mer jag går i skogen – ja desto gladare jag blir! 😉

Solsken, knäpp tyst, och så såg jag en älg också. En ensam fjoling som irrade omkring i min gallring. Planteringen kan vänta till nästa år, så jag körde in lite mer kvarglömda träd och bekantade mig med nya domäner.

Jag förundras över hjärnas kapacitet… för snart har jag liksom en tredimensionell karta över min fastighet i eget huvud, dygnet runt, året om… men, sen undrar jag också varför jag har huvudvärk?

Är en av de lyckligt lottade som ALDRIG har huvudvärk, men nu… precis under kofotsslaget, och det liksom trycker mot höger öga. Nå, jag känner att jag är lite stel i nacken och käken också, så det kommer säkert därifrån.. och inte från röntgen?

Ja, ja… och sen fick jag lite skäll också när jag kom hem. “Varför har du inte mobiltelefonen med dig när du är ensam i skogen?” Pappa, som själv varit i skogen i alla år, redan innan mobiltelefonen ens uppfanns! Hm.

Nej, jag gillar att vara fri och ensam ibland. Men det är klart, lite trist om andra går omkring och är oroliga… så jag får bli bättre på att komma ihåg den, även om jag inte planerat ta några bilder…

One thought on “Ju mer jag går i skogen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *