Amerika fläsk

Älgskador i massor, och färsk bajs… men vilken helt underbart vacker och varm dag!

När jag balanserade kulle upp och kulle ner, tungan rätt i mun för att inte köra ner de fina tallplantorna, så funderade jag på en sak. Om jag som litet flickebarn, trots min blyghet vågade sitta i Herr Kuljus famn och säga kisse åt hans pälsmössa, så borde jag väl våga mig in i hans fotspår? En slipad och troligen intelligent man… men nej, sen vart jag helt slut… innan jag kom på vad jag hade i väskan!

Mmm… när det är soligt och varmt, då är det viktigt att få i sig salt. Annars kan man bli trött, eller yr och illamående. När det är kallt däremot, då behöver man få i sig fett och socker.

Ja, nu har vi röjt 5 hektar, och i morgon ska jag kika på ett nytt område.

24 thoughts on “Amerika fläsk”

 1. Appropå på bond, så hänger han med hyfsat nu när han lärt sig använda Googles översättningsprogram… men det blir ganska roliga översättningar ibland, som jag får förklara skrattandes.

 2. Nej, jag behöver inte redogöra, men jag kan ju förklara så att stackars Önneholm inte behöver stå till svars för mig också! Men, om jag uppfattat männens värld rätt, så skulle det bara ha varit en statushöjande merit?
  Nå, alla väljer vi våra hjärtevän med hjärtat, så även jag.

 3. Ha ha, en något annorlunda nivå på bloggen idag.
  Mona du vet inte vad du har missat…… 😉
  När man lever nära naturen så råder naturligt urval.
  Inte behöver du redogöra för dina relationer med män.
  Speciellt inte på webben.
  Fast vi kanske roar/oroar en och annan ute i stugorna.

 4. Oj, oj, vilka problem ni kvinnor vekar ha… 😉
  Glöm inte att Önneholm är virkesuppköpare, inte bara “hunkt”… och själv känner jag honom endast som skogsägare…

 5. Ja, Anne det är inte Mona du ska vara arg på……
  Han är gode potent den där mannen,
  Mig tar han inte med kaffe på sängen utan rätt upp och ner.
  Men nu när jakten är igång så blir han nog ganska trött snart
  och håller till dig eller mig 😉

 6. Nej, han är ju rätt bra på det…. o att jag några gånger läst din blogg är att jag tyckt den var rätt intressant men väntade mig inte det här…. men som sagt ha det bra.

 7. Jag skrev inte att jag vaknat där…. Läs igen:
  “Nå, tillbaka till skogarnas konung… “Sett 8 st men inget skott!”… och jag är glad att jag var välkommen att jaga hos Herr Önneholm. Mmm, och det stod en färdig termos med kaffe på bordet när jag vaknade.
  Så ska kvinnor tas!”

  … Som sagt, det är min ensak VAR jag sov… och färdigt kaffe är väl aldrig fel?

 8. Ja det är kanske synd om honom eller var..:)…fast isåfall kan du ju trösta honom. Men man undrar ju varför du skriver att du vaknat där….. Håller fullständigt med dig om det där med tilliten. Ha det bra o lycka till.

 9. Bond det är “min man”. Han litar på mig, och jag litar på honom. Kommer inte tilliten inom en viss tid i ett förhållande, då ska man göra slut för att inte själv ta slut.

 10. Ja jag heter Anne annars hade jag inte skrivit det. Jag har läst din blogg ibland eftersom jag känner till ditt namn genom honom. Och jag har hitills tyckt den varit lite intressant. Men när jag ser att du bloggar att du sovit med honom så är det självklart jag reagerar o kan du skriva om en sån sak i din blogg så är det heller inte svårt att svara på frågan. Men vill du hellre ha min mailadress så går det bra.

 11. Jo just det… om det skulle vara en seriös fråga så hade jag svarat så här. Vad angår det dig var jag sover? Varför frågar du inte din man, istället för att störa mig med era problem? Så är det. Men om du är en Anne för ditt namn, då behöver du inte vara svartsjuk.

 12. Jag ställde en fråga till dig tidigare o tacksam om du svarade. Har du sovit hos min man? Hur kan det komma sig. Vore trevligt med en förklaring.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *