Klassisk betingning

Pavlovs hundar dräglade när de hörde klockan, eftersom de lärt sig att de fick mat till ljudet. Hur är det med människan? När hon plockade upp röstkortet från postlådan såg hon Socialdemokraterna… – tar hon socialdemokraterna också med sig när hon ska lämna ifrån sig röstkortet? Det återstår att se…

“Har du funderat på vårat erbjudnade?”… keh!? tänkte jag… och undrar om den skäggige sossen fått ett tvingande fredsuppdrag? Att jag ska bli medlem igen för att få vara ifred… hm, kanske därför Moderaternas ledare gick med en sosse-knapp på sin tröja under markanden?

Nej, hädanefter tänker jag MYCKET NOGA för innan jag låter mitt namn bli medlem i ett parti. Blåögda jag blev uppringd redan i Kosovo, och med Vite Riddarens hjälp förhandlade jag mig sedan till beslutspositioner för namnet, och sen var uppdraget tydligen utfört… för det var bara rösterna på mitt namn de var ute efter, inte min IQ!

Ja, det är svårt det här… eller så gör man det lätt, och går på känslan… typ om jag inte hade bond, vem hade då fått komma och hälsa på mig? Blunda och tänk på en enskild politiker… som ni sedan kryssar! (inte kysser 😉

Eller om ni tänker mer svart eller vitt, då kan ni ju kika på den här länken som P4 gjorde reklam för i morse när jag låg och snoosade http://www.youtube.com/watch?v=XkRRdth8AHc

Allt beror alltså helt på vad man vill ha ut av besöket…

… och hur man ser på det!

Först leder Sahlin med sin finare profil och kamerans hjälp att stå i centrum… http://www.youtube.com/watch?v=qk4nK3rFOCA&NR=1&feature=fvwp … men sen tappar hon mark, och Reinfeldt får det där varma trygga i sin blick, kameran sänker sig mot hans bröst och han kommer igen. 1-1? Och Maud avgör?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *