Skvallerblaska nummer 1

Monas blogg eller Haparandabladet? De skulle inte ta in någon rättelse eller källhänvisning till min blogg… så då får jag väl själv skriva rubriken!

Ordföranden sitter kvar trots hänsynslös kupp

Ja, enligt Lantmäteriet för mindre än 30 minuter sedan… “Mona Kumpula är ordförande och firmatecknare för Aareavaara Byasamfällighetsförening”.

Hur länge är ju en annan sak 😉 Själv hade jag tänkt fullfölja mitt uppdrag till årsmötet, men inser att jag kommer att bli avsatt förr eller senare, nu när även älgjaktlaget är involverat – Jägarna III som sagt.

Appropå 3, så heter den nya lasern också det. En träffsäker liten sak, och jag hoppas att alla är medvetna om de förhöjda böterna, för det är lätt hänt att det går lite för fort ibland, helst till bra musik eller om man sitter i andra tankar…

http://korkortonline.se/fakta/boter/

För att inte tala om det dåliga samvete man har om man kör för fort på 30 och 50 sträckor… för där om någonstans finns det anledning! Och i gryningens nattatimmar… hm, var jätte nära att köra på en älg innan Kengis – bromsade så att handväskan också tömdes på passagerargolvet. Stackars bil!

6 thoughts on “Skvallerblaska nummer 1”

  1. Enligt reglerna är det jag som är ordförande och firmatecknare idag. Lantmäteriet utreder det som Länsstyrelsen inte verkar ha kollat upp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *