Journalister läser min blogg

Men glömmer att hänvisa till källan… hm, och skriver uppgifter som fakta, utan att kolla upp riktigheten? Det gillar jag inte, Haparandabladet… så en begäran om rättelse gällande artikeln på sidan 14 är skickad!

Själv har jag ännu inte idats polisanmäla den som huggit min skog – vid två tillfällen! Nej, den vanliga polisen har så mycket annat att göra… att jag får försöka driva skadeståndet den civila vägen i stället – jag som har stöd i Lantmäteriets kartor…

Hm, tänk vad folk är beredda att göra för att försöka sopa över sina egna spår… fel som är begågna, förhoppningsvis av misstag! Mot mjukare personer än mig… hm, hm… men hade det inte varit bättre i dag att säga “Förlåt Bengt, jag hade fel”?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *