1 X 2

Och nu är jag lite less på Landstinget… hm, borde egentligen anmäla läkaren som i april skrev att jag kommit in i klimakteriet och aldrig mer kommer att få mens eller möjlighet att bli med barn… och nu fick jag brev från samma läkare där det står att det första brevet var lite förhastat, för nu är mina hormoner fullt normala och jag är fertil… däremot behöver spermakvalitén kollas… på 8 män – och det kan inte stämma! 😉

Hm, de gör tydligen allt för att slippa ta hand om barnlösa mig innan jag fyller 42 år om 6 måndader… stackars Landstinget, har Ögren så dålig ekonomi? Eller är det kanske personligt mot mig? Inga barn till världen med nåjdgener… och jag får väl söka mig privat.

Nå, Birger var i alla fall vettigast i gårdagens meänkieliutfrågning, och svettigast hade nog Kurt det… medan Centern var ute och cyklade med Kerstin! Voi kauhea, de tänker göra ett Kiruna för flytt.

Börjar snart vara klar med min tipsrad, och ni får gärna komma med kloka synpunkter innan det är för sent. Så, vad tror ni om dom här kryssen?

1. Birger i kommunvalet

X. Jens i landstingsvalet

2. Fredrik i riksdagsvalet

Ja, och trots missar så fanns det ju positiva nyhter i HB sid 14… bl a att en gemensam MKB för Sahavaara, Tapuli och Hannukainen talar FÖR en järnvag!

Håller tummarna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *