Känslor och förnuft

Är två helt olika saker… den ene han bor i hjärtat, och den andra hon bor i hjärnan.

Hm, kom att fundera på det i samband med att en dotter ska flytta till eget… för först var fadern lite emot det, och det lät ekonomiskt… men sen, när hon väl fått nyckeln till bostaden, då satt inte soffan i pengar… Hm, hm… och jag får inte det hela att gå ihop!?

Men, då har jag heller inga egna barn som flyger ut ur boet… däremot egna minnen. Tänk, när jag var 15 år fick jag en värsting symaskin, som kostade minst lika mycket som en häst! Har sytt ett par gardiner när jag bodde i Kalix – men mest står den på ett bord och ger mig dåligt samvete… fastän det inte var jag som köpte den…

Alltså, även barn vill lära sig att bli ekonomiska, och inte få en massa dyra presenter…

Ja, och själv hade jag köpt den här soffan… http://www.blocket.se/haparanda/Baddsoffa_29108477.htm?ca=1_10&w=1 … kvalité till halva priset.

2 thoughts on “Känslor och förnuft”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *