Guldbrev i blåögda Sverige

Svara… http://www.guldbrev.se/ … och du säger “Kom till mig och gör inbrott” – eller är jag yrkesskadad? Gick i alla fall inte till monter 204 som den unga killen ville.

Men hur är det egentligen? Jag får inte leta guld på mina egna marker eftersom Northland har undersökningstillstånd. Men inte heller Northland får leta olja eller diamanter, eftersom deras tillstånd inte täcker det…. och Tyréns får bara borra markprover för järnvägen, även om de skulle göra de största fynden!

Och omvänt, det behöver inte vara som det ser ut!

Själv kan jag ta min hacka och rensa flera hundra meter diken – men vad jag gör egentligen, vet ju bara jag… och vad jag hittar… vet bara den som spionerar på mig! 😉

2 thoughts on “Guldbrev i blåögda Sverige”

  1. Hej
    Jag valde att sälja mitt guld till Guldbrev. Guldet var 18K guld och vägde 11 gram. Enligt Guldbrevs hemsida så betalar de 170 kr/g för 18K guld. Guldbrev mottog mitt guld och värderade det till endast till 1485:-. Jag kontaktade guldbrev som då sa att 170 kr/g endast gäller ifall man skickar paketet dagen efter man beställt det. Detta var dock omöjligt för mig då jag mottog paketet 2 dagar efter jag beställt paketet. Det andra var att de tog en värderingsavgift 15/g eller minst 75 kr. Jag begärde genast att de skulle skicka tillbaka mitt guld till mig då jag anser mig blivit lurad. Vill varna alla att inte använda detta företag eftersom det utger sig som att de betalar bra men i själva verket betalar de mycket sämre än de flesta. Tycker också att Guldbrev tydligare ska informera kunderna om denna snabbhetskampanj som de kallar det och deras avgifter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *