Sommaren slut

Eller i alla fall min semester… hm, fyra veckor går fort, helst när man jobbar in i sista söndagen… men då har jag också en mjukstart med ledig måndag, skönt! Då kan jag nu gå röja färdigt det jag inte hann…

Men vem vann? Frimurarna, Norrbotniabanan.nu eller Trafikverket? De fanns alla kring ena hörnet på Hall 2… och där blev jag igenkänd… hm, hm… bra eller dåligt?

Trafikverket hade inget om Pajalaprojektet med, och han som skött de senaste kontakterna med mig skulle sluta med kort varsel… jag drogs undan och fick rita en skiss, uppmanades att titta på Norrbotnia som ett samspelande alternativ… och funerade – det är ju en konkurrent!

Såg kartan på håll, men gick inte dit. Sen såg jag Frimurarna, vars monterherrar tystnade helt när jag kom närmare. Typ, som att män ska tiga i församlingen? När en kvinna närmar sig… Nå, en av dem berättade i alla fall att det i Luleå finns en klubb för kvinnor som heter Tussilago.

Men, vem var månne mannen som liknade Göran Forsmark? Eller var det kanske han som hade åldrats? Nej, för då hade han sagt hej… men den här bara stirrade. Nå, det får man ju också göra, på frågvisa damer 😉

Edamer, mmm… det ska jag sätta på mackan idag. Men varför har ost blivit så dyrt egentligen? Mjölken har ju inte ökat på samma sätt.

2 thoughts on “Sommaren slut”

  1. Jo, jag håller med dig. Men tystnaden från herrarna kändes mer som “var vänlig passera så att vi män får fortsätta att prata” eller “vad har du att se här, du är ju kvinna”, och det kändes om att jag nästan olagligen tittade en stund på deras informationstext och videosnutt.

  2. Det är väl positivt att monterfolk tystnar när besökare närmar sig. Besökte också Nolia och noterade hur många som stod i montrarna och körde inbördes snack och visade ett totalt ointresse för besökare och potentiella kunder.. Stannade vid en monter men den säljaren var upptagen med att prata med sin kollega HELA tiden så det blev ingen affär och ingen info heller..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *