Medvetna missar

Ja, de vackra kvinnorna är säkert det, men jag tänkte mer på djävulskap. Det kan vara allt från tryckfelsnisse, till insyn i beslut genom bekantskap – och det gemensamma ordet för dessa är makt. Men tänk så hemskt egentligen… typ som att jag i morgon när jag åker till jobbet skulle säga till mina kollegor – nu åker vi dit och dit och har trafikkontroll så att jag får bötfälla dom som inte håller med mig… usch! Sånt är fegt…

En fight ska vinnas ärligt – och må bäste man eller bästa kvinna vinna!

Sen finns det saker som inte kan vinnas, och det är åsikter. En fri och öppen demokrati den bara pendlar… typ tick tack, tick tack, tick tack, tick tack… och nu är klockan så mycket att jag måste gå sova med mina högspända ryggfiléer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *