1,9 mer varg

Pappa sniper, Markku sissi som fick utmärkelse och prisresa… och jag gillade verkligen att vinna över honom på simulerat pansarskott! Ja, Nolia igår, det var Försvarsmaktens dag – vilken flyguppvisning! Kan inte vara många som klarar en sådan G-kraft… och magen ville vända sig när han/hon högst upp gjorde en sån där U-sväng rakt ner – hua! Hm… och Haubitsen fanns där, men inte Mamban – det var en Galt med samma vikt.

Men det som lockade mest var traktorerna, och jag föll för Messey Ferguson! Aaah, vilken takt… http://www.youtube.com/watch?v=d0ftD4nL7Zs

4/4? Hög och stark… och tänk vad bilder kan tala olika med sina vinklar… beroende av fotografen.

Och vilken husbil! En varg med extreme svensk kvalité… mmm… en sån här till franska rivieran och tyska vindalen på äldre dar – yes! Men där tog tiden slut, och vi fick rusa till bussen för att hinna till 29 minuter över fyra…

Väl framme på Nillses så hade våra fötter dock återhämtat sig helt med denna mirakelplatta! http://www.zonterapiplattan.se/zonterapi.html … och vad som fick snåla mig att köpa den?! Jo… ett överraskningsmoment med den tunga bärkassen i handen som heter – Aoh!!! Vilken chock…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *