Aspen etanol?

Hm, börjar nästan fundera… förhållandet är ungefär som på min bil. Ljudet på sågen blev annorlunda, och bensinen räckte mycket längre, när jag körde oljeblandad 98, hm, hm… mer energi, något annat kan det ju inte vara? Men tanken kändes FÖR stor nu… fick ju aldrig ta rast! Sen blev det för varmt också, pust.

Men träning är bra. I dubbel bemärkelse. Nu är jag inte nybörjare längre. Och med min mjuka championdress fick jag flera timmar gratis Body Pump!

Nå, nu ska jag ta “helg” – handla och städda som en “riktig kvinna” 😉

Sen har jag förresten även funderat på en gammal sak… Finlands inbördeskrig mellan röda och vita… men hur kunde journalisten Huhtaniska blanda in “tyskvänliga” i det hela? Tänker på artikeln i HB 2008… ja, så himla sölig kan min hjärna vara ibland… men den ger sig aldrig…

Alltså, bara för att vissa förstår att Finland inte hade varit självständigt idag, om inte tyskarna hade brännt Lappland, så betyder det inte att de vill tillhöra Hitler… – andra sidan ville ju i så fall tillhöra Stalin?

Taktik är taktik, och vissa saker är tillåtet endast i krig. Allra bäst är ju att inte kriga – d v s fred. Men vad händer egentligen då? Då krigar man i smyg i stället? Det känns nästan som så… och just nu luktar det olja och snurrar vind…

Tjingeling!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *