Där ser man

Det är känsliga saker, tänkte jag helt slut från igår, när jag läste det här… http://www.aftonbladet.se/brollopet/article6964299.ab – och det är också ett område jag inte förstår mig på, parning som parning…

Hm, och igår när jag satt i fiket och väntade på min tid, passade jag på att lyssna på två s k överintelligenta unga män… som analyserade samhällets olika system… för att sedan gå till en doktor? Kanske för s k Autism, Asperger eller ADHD? Själv log jag glatt åt deras humoristiska IQ, och såg också att den ene slängde ett intresserat öga på mitt öga…

… medan jag intog en god chokladbiskvie i den mycket trevliga och vänliga cafeteriena.

Shopping… det är dock något som gör mig trött, och jag får faktiskt lite ångest efteråt – typ “behövde jag verkligen den där lampan”? Men visst är den fin!

Chili heter den, och jag blev helt enkelt kär i färgsättningen… hm, och på hemvägen fick jag skratta glatt till Radiosportkommentatorn som aldrig hade hört talas om någon som går from one motherfucker to another… och de är från Pajala!

Lyssna från 00.26 in på sändningen och le… http://sverigesradio.se/sida/sandningsarkiv.aspx?programid=179

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *