Regnet räddade söndagen

Bond se paistaa räiskälheitä jälkiruoaksi, eller våfflor är det… och medan jag andas in de goda dofterna så funderar jag över dagen. Hm, jag är ganska så nöjd. Staketet är klart, bara att koppla på elen när jag röjt bort lite sly på ett ställe. Sen har vi kört in in lite ved också, innan det äntligen började regna, så att vi till slut maltade gå in och äta söndagsmiddag med lite mys.

Men medan jag kastade in veden funderade jag på en sak, och det är armens två olika muskler… vilken skillnad! När jag stod med ryggen mot norr gick det hur lätt som helst att få klabben att flyga långt och lågt, men när jag bytte håll och hade ryggen mot söder, då gick det svagt… med samma hand. Alltså, typ första gången kastade jag innåt mot bröstet, och andra gången utåt från bröstet, och kan konstatera att min överarms muskler inte är proportionerliga, och inte heller skuldra kontra bröst…

… baksidan… det är alltså något att träna på.

Fast först ska jag ladda upp med lite grädde och sylt, så att jag orkar mera. Som arbetsmyran Markku – kanon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *