Konst i det gröna

Konst i det blå… och eftersom Jaska redan har slängt den kalla stenen, så hördes det lite längre pall iiiin! 😉En helt underbart vacker och varm dag. Först var vi på Kihlangi marknad och handlade lite antika oljelampor och andra små saker till stugan. Köpte även goda Kangoskakor, som jag nu sitter och smaskar med kaffet, mmm… och tittar på bilden.

Sen har vi alltså arbetat igen, och de fina bilderna är från fårhagen, som vi nu håller på att göra ännu större. Min ork började dock ta slut i värmen, och det hjälpte inte med mammas svartvinbärssaft, så det blev ett svalkande dopp i stället – och sommarens första tur i älven!

Nöjd efter både dykande, crawl och ryggsim, ja och så bröst- och hundsim också förståss. Den senare är bra när man närmar sig stranden. Sen på med arbetskläderna igen – och vita sloggi förståss! Nöjd med dagen.

Hm, men jag undrar… ska vi verkligen orka åka till Vaattojärvi paviljong och dansa? Kanske, för det är Taiga som spelar… http://www.tanssi.net/se/p/5T.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *