Skymningen kommer

Vare sig man vill eller inte… och bara en vecka kvar av semestern… som nu ska gå i handskens tecken.

Segstartad… men när jag väl övat lite lätt här på gården, så blir det åtminstone 2 planteringar som ska vara sanerade på sly! Om jag så måste röja dag som natt… hm, och börjar nästan fundera om jag kan vara avlägsen släkt med fröken Kalla? 😉

Nej, nu måste jag skynda… bond han stampar i hallen – redo att dra i snöret innan han själv måste åka och jobba igen. Arbete, arbete, arbete… inget viloläger här inte, trots en välbehövlig sovmorgon.

Men idag var det jag som kokade kaffet, samtidigt som jag tackade nej till en telefonförsäljare som ville sälja en magisk hylsnyckelsats… företag har nämligen inte samma skydd som privatpersoner har genom Konsumentköplagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *