Blomstra över allt

Hm, idag har jag skakat bensindunken alltid innan jag hällt upp nytt i tanken… och i stresstransen när jag skulle hinna vattna blommorna innan jag ska diska så skakade av bara farten den öppna blomstraflaskan… hm, hm, klantigt!

Men bättre gick det i skogen… på tillbakavägen hittade jag t o m ett stort däck!

Någon som har tappat? Hoppas inte i farten… men mest troligt, för den låg långt nere i slänten i en kurva.

Skogen den blomstrar… man skulle behöva röja varje år, hela tiden… pust, pust – men fint blir det. Nu får dock “skönetsröjandet” ligga på hyllan ett tag, för skogsvård går före.

Sen måste jag säga en sak, det hjälpte att åka med i skördaren! Nu ser jag skogen på ett helt annat sätt, och det är mycket enklare att välja vilka träd som ska vara kvar, och vilka som ska bort – förr var det ett hiskeligt gissel!

Så det är ett tips för andra nybörjare också, åk med en handfull gånger – och gärna med någon som har 24-års erfarenhet av gallring… 30 timmar analys bakom ryggen, det var en bra skola!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *