Det blir nog bra det här

Jag tar tåget till Ylläs, och Per han packar för Moskwa 😉 http://sv.wikipedia.org/wiki/Moskva … och vi verkar vara de enda som tror på en järnväg mot öst?

Ja, och så fick bröderna Rautios gallring beröm igen, ett välgjort arbete… och det är nog Juha som får ta åt sig mest när det gäller området som syns mot vägarna. För Markku fick jag ju som sagt hålla lite kort… envis och bångstyrig!

Hm, och det kanske inte är p g a mig som de lämnade Stora Enso? Utan tack vare mig som de nu får köra åt Metsähallitus… som levererar virke åt SCA… just det, vars importuppköpare en gång i tiden upplyste mig om när, var och hur jag ska gallra – Tack!

Affären lyckades jag också göra precis veckan innan bankkrisen, och det var ett 1-årskontrakt… så något annat fel har jag ju egentligen inte jag gjort – även om det kan låta så… tänk, och bond fick jag också på köpet! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *