Barnsligt ungdomlig

… eller polislagomt narcissistisk? Nå, hur som helst, den kring 80-årige farbrorn trodde att jag var fjälla till Bond Junior… som är 21 år… och fnös när Bond Senior berättade att jag är konstapel, sedan den åldern…

… och det jag själv kunde konstatera är att männen i Finland är mer gammeldags än i Sverige… för den äldre herren jämförde sedan kvinnor med hästar! Tydligen hade han flera, och en med feber, och sen berättade han att det var inga problem att ta tempen i rumpan, vilket en del kvinnor därmot kunde vara emot… och så skrattade han klingande gott när jag försökte förklara att det nya är att ta den i munnen… hm… och sen tänkte jag, hm, hm… voine voine vilken rå humor… men jag lyckades att inte bli generad!

Örat är dock bäst enligt sjukvården, men det glömde jag att säga åt honom…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *