Parliv är bekvämt

Medan Markku lägger upp glass i dessertskålarna sätter jag mig här och skriver en blogg. Sedan ska jag njuta av Aino choklad- respektive laktritssmak… mmm, och sedan titta på geischor.

Hojen fick bytt olja också, skönt, för det var svart. Och inte hade jag fått upp filtret heller själv… för den satt! Tydligen ska man bara dra åt den 1/4 varv efter att det tar emot. Men HD kanske har egna regler p g a ramvibrationerna?

Nå, jag är helt slut än också… och det blir så när man ger allt. Det tar ett tag att bygga upp reserven igen.. för det räcker inte med trånga byxor… och mjukisbyxor i sig är en risk det med, helst när man lever parliv…

Smutsigt hår, ids inte gå duscha… och snart är jag singel igen? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *