Mare is the Latin word for “sea”

Och tydligen ingår även ordningsvakter i “Död åt ZOG”? http://sv.wikipedia.org/wiki/Zionist_Occupation_Government … Nå, men jag har ju semster nu… och är helt mör i kroppen!

Det tror jag även att stadsbon Sari är efter gårdagens studiebesök i den Finska statens skogar…

… där jag halft om halft tvingade upp henne i en brant… som jag själv också tyckte såg lite läskig ut…

Men Gud var med henne… och följde dem längs hela branten… medan jag plockade blåbär.

Hm, det enda hon var rädd för… var att hon skulle vara rädd… men inte, hon som i sin ungdom tänkte stanna som yrkessoldat i Israel… eftersom hon hon var för kort att bli polis i sitt hemland…

… där staten bara gallrar en gång, och det blir lite glesare, som nu i denna 68 år gamla skog som vuxit upp efter krigsuttaget… ja, även skogen är en “reserv” när ett land behöver bygga upp sig. Guldreserver, diamantreserver… värda att försvara – mer hann jag inte fundera innan det var dags för passbyte.Bond Junior konstaterar att leendet var brett… vidare ser jag att händerna är i fickorna och bröstet utspänt, och hörde att hon “kände” maskinens trygga balans – vilket tyder på att hon hade klarat av att jobba som maskinförare, trots läskig terräng… för det är det tydligen inte alla som kan – och inte heller alla tjejer som får!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *