1 timme åt rätt håll!

Yes, utgångspunkten var 18.00… sen 15.00-18.00… men när det började dugga före det tänkte jag shit – nej, Gode Gud – låt det inte regna än… för höet är bara färdigslaget… – och klockan är nu 19.00.

Jo, mörka moln var det… och medan han pekade fick jag redan många bra tips på hur man klarar sånt… att sticka hål i botten på balen under hösten, så att vattnet rinner ut, sen tejpa igen… och är de isiga under vintern så lyfter man dem högt upp och tappar ner dem i backen några gånger innan man serverar dem… hm, men sonen balade lugnt på i spåren… och jag bara krattade…

… tvära kurvor, och det jag själv slagit med lie närmast staket och sånt… och även lugna Saga hade läget och trakorerna under full kontroll… trots att det ser ut som att hon bara har mat i huvudet! 😉 … men, hm… jag tror nog ändå att hon sökte lite trygghet här hos mig när det mullarade på? Eller ville hon bara vara snäll och göra mig sällksap? Nå, vilket som – trevligt!

Det var det även att se solen! Det blev en riktigt fin eftermidddag, vi åt och fikade i lugn och ro, och nu är allt klart! Pust… och jag kan äntligen andas ut… och känna att jag är helt slut och hungrig! Som en varg… och det blev 7 bollar fler än förra året – bra!

Eller rättare sagt, perfekt! http://www.youtube.com/watch?v=iOr1Sj7qR8A&feature=related … och en kvinnlig version för den som vågar sig på rysningar… http://www.youtube.com/watch?v=crUicdsWwUY&feature=related – och det är ingen fara, den landar också perfekt! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *