Dom kallar mig för näcken

Jag sitter här vid bäcken… och vet ni vad jag tänker på?Jo, att det är mil efter mil emellan mig och Sankte Per… hoppas jag i alla fall, men inte hoppar… vilket hopp! Men nog hade det varit skönt med ett dopp på andra sidan.

Mmm… och maten var god! Passa på ni också att besöka vackra Kengis Bruk där Joel lagar mat, serveringen är professionell och miljön verkligen “jordnära”.

Hugin och Munin träffades sen i byn igen… och jag undrar vad de tänker? http://www.youtube.com/watch?v=rQPY5SBN5mI … Oj, vad gräsligt!!!

5 thoughts on “Dom kallar mig för näcken”

  1. Jo, ja se on maaginen väylä, koska siinä on Ruotsi toisella puolella, mutta vähän alempanan siis Suomi ja V-PP 😉
    Voi voi sinua, ei saa helluja kiusata! Ne kiusaa sitten takaisin – ja silloin on sota liikhellä…

  2. Kun kävit Kengisissä (meile Köngäs), niin olisit uinu väylän poikki kaffeelle. Minun kotipaikka on n.3 km:n päässä bruukista, niin ja saat sie toki autolaki tulla. Sovithaan vain aika, eikä puhuta helluilemma mithään 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *