Det saknas en nolla

Tänkte jag i bastun… och har svårt att slita mig från Thåströmsvideon där han ger max… trots att han håller på att frysa ihjäl… stackarn. Men i min bastu är det varmt!

Sådar perfekt fuktigt och skönt, och jag gillar “efterugnsvärmen” absolut bäst. Mmm… egen bastu är den bästa bastun, men det är alltid en risk att vara introvert. När ingen hör vad man tänker, kan de fantisera i hop helt galna saker… som de slipper om folk som öppet berättar om dittan och dattan för de sociala kontrollanterna.

Utsikten är vacker, och det är skönt att man sitter här frivilligt tänkte jag…. och konstaterade att det var nog klokt av mig att börja skriva blogg och berätta “om dittan och dattan”… så att kontrollsamhället slipper fundera vad som försiggår inne i mitt tysta tänkarhuvud… med lite annorlunda problemlösning och kreativiet…

Och annorlunda smak? Ett grönt badkar mitt ibland tallarna… som väntar på mitt årliga dopp, hm. Men visst är det bra att ha glasdörr även i utebastun – som att sitta direkt ute i naturen! … men med rökig ruta förståss, så jag får sitta som jag brukar…

Ja, så mycket mer har jag inte gjort eller funderat idag… men konstaterar att jag nu saknar någon intill mitt hjärta…

Fast att kalla det för mansförakt… jag vet inte… http://www.youtube.com/watch?v=y_RZpBUzTxU … ettor söker väl nollor? http://www.e.kth.se/~e98_tla/pc.htm

4 thoughts on “Det saknas en nolla”

  1. Okej… då pratar han om diamanter som kommer att försvinna! Kanske han är rädd att brännas som en häxa för att han är feminin? Ser han möjligen sånt som inte andra ser…

  2. Eller om han är i min ålder, så kanske läkarna tipsade om växelbad när han var en skrikig bebis? Typ att först bli doppad i varmt vatten, sen i kallt vatten… växelvis tills man blev tyst…
    Kanske därför han håller på att frysa i hjäl? “stackars barn”? Nå, det är ju tur att medicinforskningen om kolikbarn mm går framåt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *