Hulken – ghost rider in the sky?

Vissa likheter finns det i alla fall mellan min favoritserie på TV och favoritlåten på Youtube. Ja, när jag var liten ville jag gifta mig med det gröna monstret, och sen tyckte jag om att se westernfilmer… där cowboysen var snälla. Men det konstiga är, att trots att det var våldsscener där männikskor dödades, så grät jag bara om en häst dog… hm.

Så är det, djur är oskyldiga… och det gäller egentligen även rovdjur i djurriket, men inte i människoriket… men vad var Hulken? Moder Jords arga groda? För vad annat är grönt?

http://www.google.se/search?hl=sv&source=hp&q=hulken+original&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=

Sen funderar jag även på räv & rackarspel utöver fiffel & båg… hm, ett smart “blottardrag” från Northland(s) presstalesman att köra malmen via Narvik? Då måste regeringen avslöja om de tänker bygga en östvästlig järnvägskorridor för “någon annan”?

Kul att sitta här i centrum och analysera…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *