Suddiga mannen spökar

Ja, för mannen vid bordet var säkert hennes far… hm, och den yngre är lik någon… måste fundera… jo, nu vet jag – bond i lumpen!

Hm, hm… och så har jag funderat ännu mer… jo, så är det… de som har lätt att ta min hjärna, de är lite svårare att förstå i hjärtat – och kanske att den finns på höger sida i stället?

Troligen, hjärnan har ju två halvor… den ena logisk och enkel, den andra kreativ och svår… men jag har inte bara funderat i dag, har rensat ännu fler diken – och blivit sjöblöt i svett. Skönt att vara i form igen!

Kan det ha varit den döda tandroten som under en längre har tid fått gro där i kraniet, och efter ett par år till slut påverkat även blodet med sin infektion? Börjar nästan tro det, för efter den senaste behandlingen har mina krafter bara ökat och ökat – och nu känns det som att bicepsen ska spricka…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *