Pikku tonttuja ei logiikkaa

Pitkästä aikhaa pittää kirjottaa vähän suomea, kun mietti miten asiat voi olla niin kun ne on. Jos logikka puuttuu, niin aivot varottaa sielua… mutta miten sitten jos pärmän vanhat paperit jotka olit kaoksissa jälkheen Pajalanreissun, nyt on tullut takasin uusilla tioilla? Onkhaan mulle tullu vanhuus, tai käypikhään minun talossa pikku tonttuja ko mie en ole kotona?… hm, ei se luuta aina niin varma lukko ole tietenkhään… ja ei se sitten niin kumma olekhaan jos kartatkin katoaa… tai johtuukhaan se siittä että päätökset olit väärät ja tuli uusi kartta? Siksi se vanha varhmaan viskathiin.

Mutta entäs paperit jotka poltethiin tässä talossa ennen minun syntymää? Olikhaan net ainoat originaalit? Olis vain mukava tietää…

Niin, ainoastaan loogiset vastaukset ylttyy minun sytähmeen.

2 thoughts on “Pikku tonttuja ei logiikkaa”

  1. Moi,elämä ellää ja renturuuruusu kukki.
    Kunde inte låta bli att skriva några rader till din tråd, har läst den ett tag.
    /J

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *