Äntligen nöjd

Tack journalisten och dagens HB för att ni fångat en så bra bild av mig!

Den vita ormen var gullig, och nu ska jag leka… med solen från norr… och börjar med skuggan…

… för när den närmar sig… syns det tydligt hur jag biter ihop käken, kisar lite för att få precission i min svarta blick, och stirrar så länge tills monstret förvinner…

Men när solen skiner högt mot hjärnan – då blir jag riktigt flörtig och självsäkert käckglad!

Och sen hjärtats tur… när den blir belyst… då blir jag varm och snäll, så att t o m en groda säkert vill pussa mig!

Men – var är prinsen? 😉

Nå, hoppas att överklagandet inte sabbade hela valrörelsen i alla fall… och bilden är från 2008.

PS. Folkpartiet och Centern var inte med på Fullmäktigemötet, och de saknar representation i Kommunstyrelsen eftersom 2 platser togs bort efter valet. Om ni vill ändra något i Pajala, så röstar ni alltså på dem – eller skriver mitt namn på en kandidattom sedel…men kom ihåg, det måste finnas förtryckt partibeteckning!. DS.

http://www.val.se/pdf/valisverige_webb.pdf

… men nog är det väl lite konstigt att det är politiker som sitter i valnämnden, och sköter röster och röstkort och avgör giltigheten… hm, vore det inte bättre med något objektivare system? T e x att anlita ordningsvakter och lotterikontrollanter?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *