Allt har en motsvarighet

Och egentligen är jag ganska trött efter en tur i skogen igen, letat diken… hm, och tur att Markku ringde mitt i allt så att jag skrämde iväg eventuella björnar med mitt prat. Men sen gick jag där i min tysthet och funderade… polisen kan tänka ungefär som små svenssonbus, och får utfärda böter för mindre förseelser… åklagaren kan tänka lite mer bus och planerade saker, för att sen utfärda strafföreläggande för sånt som inte blir fängelse… och så slutligen domaren, som kan döma det mesta och tänka som riktigt grova bus ibland… hm, och vad passar väl bättre då än att titta in i denna vackra blomma?

En vit rallarros som humlan verkar gilla, och det får symbolisera mina tankar om ett fungerande rättsväsende. Hoppas att den etsar sig fast på eran näthinna, och att ni nu låter öronen dras med i ett leende http://www.youtube.com:80/watch?v=_e57AejyjWM

Hm, och själv undrar jag nu varför jag såg en tjädertupp i Konitieva? Den största jag någonsin sett!

2 thoughts on “Allt har en motsvarighet”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *