Vilseledande kunskaper?

Om Bibeln… men logiken hittar alltid hem!

Hm, funderar på mina svordomar – som kanske inte stämmer så bra med Guds tal? Skillnaden är att jag läser Bibeln som en bok med gåtor i, och därför kan jag den till viss del… men, hur har mottagaren tolkat mina kunskaper?

Satt vid hans nya bord och analyserade… medan jag tittade ut genom det persiennförklädda fönstret där det saknades blommor… hm, hoppas att deras köksbord inte är ubytt bara för att jag råkade svära där en gång… inför stora blåa ögon…

Men, det är väl det som är vardagen, att man får reda på djupet hos var och en. Vissa delar kan ha varit illusioner, andra vilseledande reklam, och det tredje kan ha blivit nya gåtor.

1+1 är alltid 2. Men börjar man prata om 3, gäller det att vara överens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *