Grus i trollan

Eller var det kanske diamanter? Hm, eller är den besvärliga buken urinstenar? http://www.1177.se/allakapitel.asp?CategoryID=40474&AllChap=True&PreView= Ja, det var ju tungt att hoppa med en sten i magen… och kanske därför de plötsligt ville DT-röntga den? Blev skeptisk… för remissen var ultraljud… hm, men det är väl bara att gå dit då…

Och dricka mer…. ja, för idag har jag svettats. Bråda dagar inom kåren – och jag tror nog att jag aldriga har jobbat så mycket övertid som i sommar? Alla planer spricker, men det är bara att lyda order.

Men vad beror det på? För lite personal, eller händer det mer? Glömde fråga det på akuten i Kalix, för även där var det brått. Och inte är det heller bara polisen som kör länet runt, för plötsligt träffade jag också amublansen från Pajala.

Nej, nu värker det i ryggbuken så förbaskat att jag måste gå pissa.

Men snabbt tillbaka… och nyfiken som jag är så gjorde jag alla tester – och här kom det!

Några av dina svar kan tyda på drag eller tendeser till asperger

Fast… hur kommer det sig då att jag har hur lätt som helst att umgås med personer som har en IQ runt 120? Eller några poäng lägre, om poängen är bättre på ett delmoment, eller några poäng högre, om det inte brister toatalt på något delmoment.

Intressant… för par brukar ju ha ungefär samma immunförsvar sägs det, och att man dras till varandras lukt. Men hur är det då med hjärnornas tankeförmåga? Det enda jag vet, är att min bästis har exakt samma poäng som jag! (och hon luktar inte illa 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *