Helveete va mygg!

Efter jobbet var tvungen att traska i skogen, och passade på att svänga förbi järnvägen… som förvånansvärt nog syns fastän den är grön…

… hm, men mitt i allt var jag tvungen att pinka, och innan strålen var klar så var jag t o m stungen i dosan! Hm, hm… jag har nog aldrig varit med om maken till myggår… men det gäller att huka sig och tänka positivt, som på hjortron!

Och sträckan i sig verkade okej, tänkte en tjej… som omedvetet eller inte hade lämnat itkumettäsnitseln kvar i gatan, men satan… det var ju magi! Hualigen, nu blir jag ju rädd, fast jag då var arg… och vad ska jag vara idag? Moder jord satte ner foten, så det är väl bara att acceptera kontakten mot yttervärlden… men lite ledsen, för just denna fina del av skogen försvinner….

Precis som björken… krossade till småbitar – och sen eldas de upp!

Men innerligt hoppas jag att nutidens järnvägsslipers är i betong, som det stora upplaget i Pello… samt att dessa är gjorda före 1976… http://sv.wikipedia.org/wiki/Kreosot – usch vad giftigt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *