Tomten – en Viking!

Ja, och yxan behövdes för att klyva inlandsisen… medan trolltrumman användes som skydd. Marknadsfynd – och visst är den gullig!

Hm, men nu är vardagen tillbaka, och jag borde bära in mattorna… är det svar nog, du bloggfashinerade Herr Gällivare? Prioritering, så hinner man! 😉 Men, jag måste erkänna att bond har varit här och dammtorkat… och faktiskt, hans vatten blev smutsigare än mitt – och jag skurade golven! Men… golven håller jag alltid rena, och vet inte varför? Kanske för att det är så kul att moppa, eller för att jag lade ner så mycket tid när jag slipade de gamla råplankorna med spik i för hand… och lackade det enligt Mellas profsknep i 3 lager… och sen säger jag bara det, det finns inget skönare för fötterna än äkta trä! Mmm… spatsera omkring barfota, inte ett enda damm eller gruskorn… och jag vill inte bära in mattorna… åh nej, inga ursäkter igen “Lilla Mona”…

Hm, hm… och jag som ville gå ut i skogen och traska. Funderar… det var en journalist som ringde mig idag… efters 20 månaders stiltje… och jag undrar om jag har varit bannlyst hos dem också?! Media har makt… men även ett stort parti prenumeranter har dito. Nå, men det har bara varit skönt, för det brukar sällan bli som man säger… och där hjälper inga svarta ögon – för de skriver på uppdrag. Stackars journalister, annat är det med min blogg!

Men… VARFÖR skriver de inte om Pajala Marknad? Nog har det hänt mer än grannbråk…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *