Därför

Lade huvudet mot kudden… och hade fyra saker mot norr, som jag fått av tre personer… sen kom det, den nya shamanen viskade… “Staten kommer att plöja ner pengar i din skog i stället för i Norrbothniabanan”…

Öhum… och det surar kustredaktörerna över? Varför det? Varför inte bygga mer stugor där i stället? Och satsa på båttrafik!

Inlandsbanan rustas upp, ansluter till den östvästliga korridoren som passerar Tärendö och Aareavaara… och Markku kan lasta mitt virke direkt till Krekula & Lauris Såg på returen! Sen tror jag att jag ska börja fjäska för SCA också… har faktiskt haft ganska mycket hjälp av Anders.

Oj, nu började det regna i sommarmörkret, och jag funderar ännu mer… hm, vad vet jag om harar? http://www.google.se/search?hl=sv&source=hp&q=hare&aq=f&aqi=g10&aql=&oq=&gs_rfai=

Det stod inte mycket – men det här var i alla fall ingen harig hare, och tjock! Först käkade den något på grusgången, och sen skuttade den till rönnbusken. Det såg nästan ut som en älg… och sen ställde den sig på 2 ben som en björn… för att nå löven – ohoj, och där tappade den balansen… såg ganska coolt ut med en rullande hare som vägrade släppa maten. Mums mums, och den såg hemmastadd ut – säkert inget mamma gillar!

Men, varför åt den då av rönnen när det finns hallon? Tydligen för att det är mitt träd… http://www.starsandherbs.se/ortagarden/ronn.htm … och nu blev jag sugen på lite c-vitamin.

Surt sade räven?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *