Vi borde ha varit här tidigare

Och det borde de om dom hade velat sitta. Raj Raj drog fulla tält som vanligt igår, och t o m marknadsknallarna märkte av att det var en ovanligt folktom lördag… fastän det är länets största marknad! Ja, det verkar ha blivit en tävling… hörde vanliga marknadsbesökare säga “Om Överkalix påstår att de ska ha 40 000 besökare, så är här minst 100 000!”

Men snart är det slut… och jag ska ta mig en sista repa förbi stånden. Hm, men idag när jag stod i duschen, så fick jag rysningar i nacken och ner längs ryggraden… när jag funderade på Simons trummande från i går… oj, oj… slutet, det var något utöver det vanliga… bam bam bam bam… hans militärskinn blev mer som en sametrumma – och Viljo blev rädd? Han lyfte armen liksom i panik… nu måste vi sluta… och jag tror nästan att kuppari Fredrik till nästa år har utökat reportoaren med en magisk jojk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *